Werken bij EMG

 

Bij EMG ben je verzekerd van een dynamische en afwisselende baan bij een enthousiast team van collega’s. Kom jij ons team versterken?

 

locatie: de grote hegge

Horeca medewerker

(OPROEPKRACHT)

Uniek, veelzijdig, creatief, professioneel en een tikkeltje rebels. Daar staat Kasteelhoeve de Grote Hegge voor en dat zoeken wij ook in onze medewerkers. Kasteelhoeve de Grote Hegge is onderdeel van de Event Management Group waaronder ook de Rebelle en de Schinvelderhoeve vallen.

Met een capaciteit van maximaal 450 personen en de bijzondere uitstraling is Kasteelhoeve de Grote Hegge een unieke locatie in midden Limburg. Het is daarom dat onze opdrachtgevers bewust kiezen voor deze locatie. Het draait allemaal om beleving en daar maak jij nu nèt het verschil.

Werkzaamheden

Kasteelhoeve de Grote Hegge kent een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Met vijf verschillende zalen en ruimtes bieden wij ruimte voor grote en kleine evenementen, zowel in de kasteelhoeve als ook in de kasteeltuin en het grote binnenplein. De werkzaamheden van een horecamedewerker zijn daarom ook erg divers. Van bediening tijdens een sjiek diner tot het werken achter de bar op een bruiloft of een netwerkborrel. Kasteelhoeve de Grote Hegge is opzoek naar medewerkers die flexibel zijn en voor alle mogelijke partijen en werkzaamheden kunnen worden ingezet. Dit maakt het voor de medewerkers ook spannend en uitdagend.

Jouw kwaliteiten:

Wij bieden:

 • 18 jaar of ouder
 • Jong van geest en altijd vrolijk
 • Communicatie vaardig en beleefd
 • Je spreekt Engels
 • Je bent representatief en altijd netjes verzorgd
 • Je  bent flexibel en weet van aanpakken
 • Horeca ervaring is een pre
 • Een contract op oproepbasis
 • Flexibele arbeidstijden en afwisseling
 • Een leuke werklocatie met gezellig collega’s
 • Een passend salaris

locatie: emg

Stageplaats

De Event Management Group is de snelst groeiende horeca en hotel exploitant van Limburg. Anders denken en anders werken is de kracht van de organisatie. De Event management Group bestaat momenteel uit drie locaties en heeft de ambitie om ieder jaar een nieuwe locatie te openen.

De jonge en frisse manier van ondernemen sluit naadloos aan bij de hedendaagse opleidingsprofielen. Vernieuwing, innovatie en verantwoordelijkheid zijn onderwerpen die vaak lastig terug te vinden zijn binnen een stage. EMG biedt hier wel de ruimte voor, goede ideeën worden geadopteerd en geïmplementeerd binnen de organisatie. Niet zeggen maar doen, dat is ons motto.

De mogelijkheden om stage te lopen binnen EMG gaan verder dan alleen horeca en event gerelateerde opleidingen.

Samen met de student wordt voor aanvang van de stage een duidelijk plan van aanpak opgesteld, waarbij naar een zo goed mogelijke match wordt gezocht tussen de stage opdracht en het stagebedrijf. Actuele vraagstukken binnen sales, marketing, facilitair of juridisch kunnen onder goede begeleiding worden opgepakt.

Leren door te doen!

Ben jij opzoek naar een bijzondere stage plek? Ga dan met ons de uitdaging aan.

Interesse in een vacature?

Stuur ons een uitgebreide motivatiemail met je CV. Vermeld om welke vacature het gaat.

info@eventmanagementgroup.nl