De culinaire invulling van uw event

Direct contact

tijdens uw event

Culinair genieten

Bij een mooie locatie en een bijzondere gelegenheid hoort natuurlijk ook een smaakvolle catering.

Op culinair niveau denken we graag met u mee. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Onze cateraar werkt met mooie streekproducten en we gaan hierin mee met de seizoenen.

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie. Kruisbestuiving van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Heeft u of een van uw gasten een voedselallergie? Laat het ons weten. Wij houden daar rekening mee.

Buffetten

Seizoensbuffet

Elk seizoen heeft z’n eigen gerechten, ingrediënten en specialiteiten. Iedere twee maanden stellen we een nieuw seizoensbuffet samen, een amuse, koude (voor)gerechten, vers gebakken brood en 3 warme gerechten. Voldoende variatie in vlees, vis en vegetarisch.

Italiaans buffet

Italiaans valt eigenlijk altijd bij iedereen in de smaak! Wij serveren een koud buffet samengesteld met de lekkerste Italiaanse gerechten bereid met verse ingrediënten. De perfecte culinaire invulling voor uw avondfeest of uitgebreide lunch.

 

  • Plateau met Vitello Tonato
    Gegrilde kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola salade
  • Carpaccio van de ossenhaas
    met rucola salade, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Roasted vegetables salad
    In de schil gebakken krieltjes met paprika, courgette, tomaat en groene asperges
  • Ravioli salade
    met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten
  • Tomaten panna cotta
    Weckpotjes gevuld met tomatenmousse en een topping van gerookte zalm tartaar
  • Een diversiteit aan Italiaanse charcuterie
    zoals Coppa di Parma, venkelsalami en de bekende ham uit Parma.
  • Ambachtelijk gebakken hele broden
    Om vers aan te snijden met bruschetta.
  • Fontina d’Aosta, Taleggio, Pecorino en Gorgonzola
    De bekende Italiaanse kazen geserveerd met kletzenbrood, vijgencompote en stroop

    Naar wens kunnen we het buffet uitbreiden met enkele warme gerechten, u heeft de keuze uit enkele smaakvolle pasta’s:

    • Canneloni
      bereid en goed gevuld met rundergehakt en overbakken met tomatensaus
    • Penne All’Arrabbiatta
      een licht pikante tomatensaus met gegrilde groenten
    • Spaghetti Carbonara
      in een romige saus met ei, pancetta en Parmezaanse kaas

      Of de keuze uit enkele luxere hoofdgerechten:

      • Risotto bianco
        met knapperige voorjaarsgroentjes gebakken zeebaars en scampi
      • Tagliatelle met kabeljauw
        gestoofde venkel en romige witte wijnsaus met dragon en citroen
      • Italiaanse runderstoverij
        zacht gegaarde sukade in een krachtige jus van Sangiovese rode wijn en oregano

      Hartige lolly’s

      De hartige lolly’s zien er niet alleen feestelijk uit, ze smaken ook verrukkelijk. Een stevig hapje dat makkelijk uit de hand te eten is. We bieden de lolly’s aan in verschillende smaken, zodat er voldoende keuze voor uw gasten is.

      Enkele suggesties:

      • Gerookte zalm met wasabi-mayonaise
      • Ambachtelijk gehakt met truffel mayonaise
      • Gemarineerde scampi met Kalliston olijf
      • Eendenlever met bosvruchten en hazelnoot
      • Gemarineerde hoen met pancetta.

      Luxe hapjes

      Als amuse voor het diner of als luxe hapje tijdens een borrel. De amuse gerechtjes worden gepresenteerd in een weckglaasje of een porseleinen schaaltje.

      • Asperge panna cotta met een topping van gerookte zalm tartaar
      • Rilette van kabeljauw en crab, met een knapperige crostini
      • Tom Kha Kai, Thais licht pikant soepje met kokos, curry en kip
      • Salade van spelt en Hollandse garnaaltjes met crème van citrusvruchten
      • Rilette van konijn met mango en een krokante crostini.

      Mondvermaakjes

      De mondvermaakjes worden geserveerd vanaf een plateau en zijn makkelijk uit de hand te eten.

      • Bacon en blue shrooms
      • Porkbelly pita met smoked paprika saus
      • Kleine scampi burger met avocado
      • Spicy saucijzenbroodje met sesam en soja
      • Cornetto aspergemousse en garnaaltjes

      Vega(n) opties

      • Shotje gazpacho
      • Shotje groene curry-spinazie soep
      • Spiesje tempeh met Peruaanse groene saus
      • Zuurdesem crostini met aubergine en ui compote
      • Cornetto bloemkool en wortel

      Voor op tafel

      Lekker om te knabbelen bij een glaasje bier of wijn en leuk geserveerd op een houten plankje.

      • Gemarineerde artisjokken en gegrilde courgette met verse kruiden gemarineerde Kalliston olijven
      • Vers gebakken focaccia met tapenade
      • Een vleesplankje met diverse soorten Italiaanse charcuterie, bruschetta en vers gebakken zuurdesembrood
      • Assortiment Franse en Italiaanse kazen met kletzenbrood en vijgencompote.

      Late night snacks

      Na enkele glazen bier of wijn smaakt een ‘vette hap’ altijd het lekkerst, we serveren de klassiekers die dan altijd in de smaak vallen, maar dan net een beetje anders, verfijnd van smaak en bereid met de beste ingrediënten..

      • Gegrilde runderhamburger op een brioche broodje met gebakken pancetta en bruschetta
      • Broodje pulled pork; zacht gegaarde procureur, zoet-pikant gemarineerd en krokant opgebakken op een brioche broodje met een beetje koolsalade
      • Friet zuurvlees, dikke frieten met zuurvlees, goed gevuld met rundersukade. Of eventueel andere saus naar keuze…
      • Zuurdesem pizza belegd met coppa di Parma en truffelmayonaise of liever met tomaat, mozzarella en rucolamayonaise
      • En natuurlijk een assortiment bitterballen, loempiaatjes, kaaskroketje etc.. natuurlijk wel de allerbeste en allerlekkerste..!

      Tapas

      Het leuke van tapas eten is dat u de hele avond verschillende gerechtjes kunt proeven en eten, lekker informeel, heerlijk met een drankje erbij, dat is ook precies wat wij verzorgen.

      Op de snijmachine liggen de Iberico, Chorizo en Serranoham, de manchego wordt van de blok gesneden, de pan tostado vers belegd… Aioli, tapenades, olijven, gemarineerde scampi’s, alle bekende Spaanse gerechten passeren de revue.

      Natuurlijk ook enkele warme gerechten ontbreken niet, albondigas, gehaktballetjes in pikante tomatensaus, pinchos solomio pikante runderspiesjes, geserveerd in een houten balkje of met geitenkaas gevulde en in Iberico spek gewikkelde dadels..

      Een van onze gastheren presenteert u steeds een plateau met wisselende tapas. Zo geniet u de hele avond van de beste Spaanse gerechten.

      Barbecue

      Vers bereide salades, gepresenteerd in buffetvorm. De salades worden mooi opgemaakt op porseleinen schalen:

      • Roasted vegetables salad, in de schil gebakken krieltjes met paprika, courgette, tomaat en groene asperges
      • Bladsalade met gegrilde perzik en gegrilde halloumi, gerookte kipfilet, tomaat en frisse citrusdressing
      • Couscous salade met eendenborst, chorizo, knapperige groentjes, bosui, walnoten en frambozendressing
      • Ravioli salade met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten

      Van de barbecue:

      • Krokant gebakken buikspek, gegaard in een zoet-pikante rub en aan het stuk gegrild
      • Zalmfilet’ en papilotte’ met citroen bleekselderij en venkel
      • Runderburger van 100% limousin met pancetta, rucola en bruschetta, geserveerd op een brioche broodje.
      • Bavette spies van Australisch Grainfed Black Angus rund, gemarineerd met knoflook en Italiaanse kruiden

      Inclusief diverse sausen en ambachtelijk gebakken broden met rode peper boter.

      Live cooking BBQ

      Lekker barbecueën, maar dan een beetje anders… We serveren geen barbecue in buffetvorm maar serveren gerechtjes vanaf de barbecue; verfijnd, smaakvol en mooi gepresenteerd. We werken in het zicht van uw gasten en grillen op twee grote Kamado barbecues, natuurlijk op houtskool..!

      Enkele voorbeelden van barbecue gerechtjes;

      • Burger pulled pork, zacht gegaarde procureur, zoet-pikant gemarineerd en krokant opgebakken op een brioche broodje met koolsalade.
      • Runderburger van 100% Limousin met pancetta, rucola en bruschetta, geserveeerd op een brioche broodje.
      • Krokant gebakken buikspek, gegaard in een zoet-pikante rub en geserveerd met gegrilde groenten en aardappeltjes.
      • Burger van scampi en zalm, met venkelsalade en zeekraal. Citroenmayonaise, kappertjes en extra vierge olijfolie geserveerd op een hamburgerbroodje.
      • Spies met gemarineerde lamsbout, geserveerd met kruidige couscous salade goed gevuld met paprika en verse kruiden. Yoghurt saus met verse kruiden en knoflook.
      • Black Angus ’Grain-Fed’ Bavette, aan het stuk gebraden, geserveerd met kruidige roseval aardappeltjes en knapperige groentjes.
      • Spies van gemarineerde scampi’s, ravioli salade met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten.
      • Dorade filet en papillotte, gegaard met verse kruiden, venkel, witte wijn en citroen, en salade met gegrilde groenten.

      We sluiten af met Vacherin Mont d’Or gesmolten op de barbecue en geserveerd met notenbrood. En een zoet dessert in een weckglaasje, uw gasten hebben de keuze uit panna cotta van vanille en citroen met gemarineerde aardbeien of tiramisu klassiek bereid met espresso en amaretto.

      In een gemengd gezelschap serveren we gemiddeld 4 gerechten vanaf de BBQ en per persoon een zoet of kaasdessert. Gerechtjes zijn ter grootte van een tussengerecht. Op tafel komen dinerbroodjes met tapenade.

      Lunch

      Broodjeslunch

      De luxe belegde harde broodjes, bagels en smørrebrød presenteren we op etagères die we midden op tafel zetten, ieder kan zijn of haar favoriete broodje nemen. De broodjes beleggen we met bijvoorbeeld Ceasar salade, Vitello tonato, Fontina d’Aosta en vijgencompote, salade met gerookte zalm en scampi of wat vers voorhanden is in onze keuken. We zorgen altijd dat er voldoende keuze is in vlees, vis en vegetarisch.

      Naast de broodjes serveren we een kop soep, de soep wisselt per seizoen, van romige aspergesoep in het voorjaar tot bospaddenstoelensoep met truffel in het najaar.

      We serveren 3 harde broodjes per persoon met soep of salade.

      Etagère lunch

      Luxe harde broodjes, bagels en smørrebrød presenteren we op etagères die we midden op tafel zetten, ieder kan zijn of haar favoriete broodje nemen. De broodjes beleggen we met bijvoorbeeld Ceasar salade, Vitello tonato, Fontina d’Aosta en vijgencompote, salade met gerookte zalm en scampi of wat vers voorhanden is in onze keuken. We zorgen altijd dat er voldoende keuze is in vlees, vis en vegetarisch.

      Naast de broodjes serveren we een kopje soep, makkelijk te drinken uit een koffiekopje en een bladsalade bijvoorbeeld met gegrilde groenten, Ceasar salade of salade met geitenkaas, walnoten en honingdressing.

      Per persoon serveren we 3 harde broodjes, een koffiekopje soep en een ‘salad in the jar’.

      Luxe lunchbuffet

      We serveren een uitgebreid lunchbuffet: een ruime keuze aan diverse broodsoorten rijk belegd met een diversiteit aan smaken; vlees, vis, kaas en vegetarisch, zodat er voor ieder voldoende keuze is. Het brood beleggen we met bijvoorbeeld Ceasar salade, Vitello tonato, Fontina d’Aosta en vijgencompote, salade met gerookte zalm en scampi of wat vers voorhanden is in onze keuken.

      Naast het brood serveren een hartige salade en een fruitsalade, beide worden samengesteld met verse producten uit het seizoen.

      Om het helemaal compleet te maken serveren we een warm gerechtje; u heeft de keuze uit een kop soep of vers gebakken quiches.

      Luxe 3 of 4 gangen

      Sit-down dinner

      De genoemde gerechten zijn een eerste suggestie, mocht het u niet meteen aanspreken stellen we graag iets anders voor… Heeft u zelf een favoriet gerecht? Laat het ons weten, we staan altijd open voor leuke ideeën en nieuwe gerechten! Uiteraard is een keuze in het menu ook mogelijk. In overleg stellen we u een passend menu voor.

      Voorgerechten

      • Gepekelde en gerookte zalm, radijs en komkommer, avocado, crème van citroen en yoghurt en krokante quinoa
      • Rilette van licht pikante makreel met appel, avocado,citroen, yoghurt en quinoa
      • Coquille met salade van tomaat, buffel mozzarella, pesto van verse spinazie en een krokantje
      • Vitello tonato, zacht gegaard en dun gesneden kalfsmuis met rucola salade en tonijnsaus

      Tussengerechten

      • Ravioli van asperge en tarbot met verse asperges, Hollandse garnaaltjes en Hollandaise schuim
      • Zacht gegaarde zalmfilet, risotto bianco met verse asperges en groene groentjes en Hollandaise schuim
      • Tom Kha Kai, Thais licht pikant soepje met kokos, curry en kip
      • Romige aspergesoep met ambachtelijke beenham en knapperige voorjaarsgroentjes

      Hoofdgerechten

      • Mals gestoofd Livar wangetje met knapperige voorjaarsgroentjes en in de schil gebakken La Ratte aardappeltjes, jus met rode wijn en tijm
      • Gegrilde kalfsentrecote met gegrilde groenten en in de schil gebakken La Ratte aardappeltjes, met een romige saus van witte wijn en rucola
      • Gegrilde Runderhaas met knapperige groentjes en in de schil gebakken La Ratte aardappeltjes, jus van rode wijn met een beetje truffel
      • Gebakken Schelvis op een stamppotje met venkel en zeekraal

      Desserts

      • Chocolade mousse met chutney van mango en gember, brownie met rode peper en fleur de sel en panna cotta met vanille
      • Verse aardbeien en framboos, macaron, panna cotta, witte chocolade mousse, lemon curd en basilicum
      • Een assortiment Franse en Italiaanse kazen met kletzenbrood, confiture en appelstroop

      Walking dinner

      Wij serveren mooie verfijnde gerechtjes, zoals u dat aan tafel verwacht, maar dan makkelijk uit de hand te eten, lekker informeel. We serveren een 3, 4 of 5 gangen diner of lunch.

      Op tafel komen vers gebakken dinerbroodjes met Italiaanse kruiden boter.

      Walking dinner luxe

      • Rilette van licht pikante makreel met appel, avocado crème, citroen, yoghurt en krokante quinoa
      • Vers getrokken bisque met schuim van asperges en grijze garnaaltjes*
      • Zacht gegaarde zalmfilet, asperge risotto met verse groene groentjes en Hollandaise schuim**
      • Mals gestoofd Livar wangetje met knapperige voorjaarsgroentjes en in de schil gebakken La Ratte aardappeltjes, jus met rode wijn en tijm
      • Eton Mess met verse aardbeien, merengue, witte chocolade en panna cotta

      * 1e extra gerecht / ** 2e extra gerecht

      Walking dinner sjiek

      • Vitello tonato, gegrilde kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola salade
      • Aspergesoepje met doperwtjes en fijne groene kruiden*
      • Gebakken zeebaarsfilet, romige risotto met verse spinazie, peultjes en zeekraal**
      • Mals gestoofde rundersukade, knapperige groentjes en een stamppotje met tomaat, rucola en lente-ui
      • Panna cotta van vanille en citroen met gemarineerde verse aardbeien

      * 1e extra gerecht / ** 2e extra gerecht

      Shared dining

      Dineren op ‘de Italiaanse manier’ zoals de Italianen met de hele familie rond de tafel zitten: Grote schalen met anti-pasti, flessen wijn op tafel, als hoofdgerecht een ‘bistecca Fiorentina’ of ‘orata’ filet en natuurlijk afsluiten met Il Dolce…

      • Parmaham, coppa di Parma, gegrilde tomaten, courgette en paprika, carpaccio van de ossenhaas en Vitello tonato.
      • Vers gebakken zuurdesembrood met olijventapenade, pesto boter en bruschetta.
      • Gegrilde Entrecote geserveerd met knapperige groentjes, in de schil gebakken krieltjes en jus met Sangiovese en oregano of Gebakken Orata filet (dorade) geserveerd met tagliatelle en frisse groenten in een romige witte wijn saus.

      Per persoon serveren we twee zoete desserts in een weckglaasje, de gasten hebben de keuze uit: panna cotta van vanille en citroen met gemarineerde aardbeien, tiramisu klassiek bereid met espresso en amaretto en/of chococcino mousse, mousse van chocolade en cappuccino.

      Optioneel kunnen we ook nog een kaasdessert serveren zodat uw gasten de keuze hebben uit kaas en/of zoet..

      Reviews

      Wat zeggen mensen over ons

      Perfect geregeld

      Onlangs heb ik hier een zakelijke meeting gepland. De communicatie verliep uitermate soepel en prettig. 
      De ontvangst was perfect geregeld; coronaregels werden goed in acht genomen, d.w.z. check QR-code en legitimatie. Prachtige en zeer verzorgde vergaderzaal met aandacht voor details.
      Ook de verzorging/catering was perfect geregeld. Van diverse gasten hebben wij complimenten ontvangen. Kortom alles was super! Alle lof voor Kasteelhoeve De Grote Hegge en graag tot een volgende keer!

      Tot in de puntjes verzorgd

      Wij hebben op jullie prachtige locatie een vergadering gehad. Hierbij was alles tot in de puntjes verzorgd! Groot compliment aan Jeroen en zijn team. Mochten wij in deze regio weer een meeting / event moeten plannen komen wij dan ook zeker terug!

      Tom Vaessen

      Top locatie

      Top locatie! Genoeg ruimte om met een grote groep te kunnen vergaderen. 
      Catering was goed verzorgt en het personeel dacht goed mee om het allemaal in goeie banen te leiden.

      Kirsten Koomans

      Een groot feest

      De hele dag was voor ons een groot feest. We hebben van enkele minuut kunnen genieten, omdat we op de dag zelf niet over zaken hoefden na te denken. Het was over het algemeen zorgeloos. Erg blij met het contact met de locatiemanager.

      Louet & Nick

      Referentie evenementen & opdrachtgevers

      Rebelle Maastricht

      Kesselskade 43
      6211 EN, Maastricht

      +31(0)43 20 65 008
      info@rebellemaastricht.nl

      Gijs Drijkoningen
      Locatiemanager

      KVK: 
      BTW: 

       


      Algemene voorwaarden
      en privacyverklaring

      Contactformulier

      Heeft u vragen? Stel ze gerust!
      Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.