Locaties

 

Onze locaties zijn perfect voor uw unieke bruiloft, evenement, vergadering of feest. Bekijk welke locatie het beste bij u past.

 

Kasteelhoeve de Grote Hegge

De Grote Hegge is een perfecte evenementenlocatie voor uw bruiloft, privé evenement of zakelijke bijeenkomst. U kunt gebruik maken van een onze fantastische zalen, of zelfs van de gehele kasteelhoeve. Op slechts 5 minuten van de A2 Eindhoven/ Maastricht.

Ga naar de pagina

Rebelle Maastricht

Bij Rebelle is heel veel mogelijk! Uw bruiloft, feest, diner, borrel, koffietafel. Of wat dacht u van een pop up restaurant, expositie, beurs, product presentatie. De geweldige sfeer door de grote hoge ruimte zal iedereen imponeren.

Ga naar de pagina

Kasteel Pietersheim

Kasteel Pietersheim ligt tussen Maastricht, Luik en Aken in een oase van rust. Een waar sprookjeskasteel met een lange oprijlaan, een slotgracht en een waterburcht. 

Goed bereikbaar, maar toch heerlijk in een landelijke omgeving gelegen. We beschikken over een hotel met 14 kamers en twee feestzalen.

Ga naar de pagina

Schinvelder Hoeve

Vroeger stond de Schinvelder Hoeve bekend als Landgoed huis Heyenhoven. Het is een monumentale carré hoeve welke met liefde is gerenoveerd en waar met passie voor het vak en gastvrijheid het horeca-vak wordt bedreven.

De Hoeve bestaat al sinds 1385 en is gelegen in Schinveld in het groen, tussen steden als Heerlen, Brunssum, Landgraaf en Kerkrade. Een unieke plek vol met historie!

Ga naar de pagina

Stadbroeker molen

Stadbroekermolen ligt in het hart van Limburg.
In het prachtige Sittard.

Stadbroekermolen is een monumentale molen waar met veel passie en enthousiasme het horeca-vak wordt bedreven.

Goed bereikbaar, in een mooie landelijke omgeving laten wij u genieten van al het mooie wat uw event te bieden heeft.

Ga naar de pagina